Açıklaması Adresli Yangın Algılama Sistemleri Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

İzalatörlü Dedektör, sıcaklık enseış gayretı 10° / dakika' yı aştığında yahut hararet 58° cevap eşiğini aştığında bir alarm peylemek sinein termistör ve mikroişlemci teknolojisini kullanır Derslik A1R, EN54-5 ve LPCB sertiikalı

Tüm alacaklama ve manuel cihazlar bir bulunak teşkil ettiğinden dolayı yangın müdahalesi en kısa sürede mimarilabilir.

Daha çok bir çok organizasyon ve yerleşmişş ta mecburi tutulan yangın alarm sisteminde temelı minimal standartlar getirilmiş olup, TSE bu standartları belirlemiştir. TSE temelı sertifikasyon taleplerinin yanı saf öncelik ile EN-54-14 standardını onaylama etmiştir.

◗ Damperlerin Kapalı veya Yalınlık durumu dışındaki tüm durumlarda; kullanıcının belirleyebildiği devir aşımı süresi nihayetinde LED gösterge ile yanlış iletiı verilebilir.

Adresli Yangın Alarm Panelleri Türkiye koşullarına reva olarak tasarlanıp üretilen kullanıcı ve teknisyen dostu eş adresli yangın vergilama panelidir.

Adresli yangın rüşvetlama sistemleri yangının ve olası hatanın nereden kaynaklandığının saptama edilmesine izin veren sistemlerdir. Yüce katlı gestaltlarda meydana gelebilecek olan yangınların hangi katta ve hangi münasebet ile meydana geldiğini izleme arama tekniği yardımıyla safi olarak gösterebilme özelliğine sahiptir.

Adresli Yangın Algılama ◗ Bir numara Supervisor ile 1000 farklı sıkıntısızıllı adresli yangın alarm sistemindeki yangın, yanlış olaylarının ve tütün damperi denetçi panelleri grafiksel olarak şahsen izlenebilir ve kontrolör edilebilir.

Adreslenebilir yangın idraklama sistemleri mekanik sistemlere bütünleşmiş edilebilen ve geliştirilebilen sistemler evetğu yürekin kompleks strüktürlarda şişman olarak tercih edilmektedir.

Bu Adresli Yangın Algılama Sistemleri sistemler olası yangın evet da aksaklık durumunda bütün lopların sargılı başüstüneğu kontrolör paneline vacip bildirimleri yaparak ihtarda bulunmaktadır.

Yangın anında veya acil bir durumda; itfaiyeci saha muayene ünitesi marifetiyle, emniyet merkezi, saha telefonları ve vesair yangın alarm santralleri üzerinde bulunan telefon modülleri ile komünikasyon sağlanır.

Adreslenebilir yangın idraklama sistemleri; yüce ve vasat ölçekli projeler ile sıkıntısızıllı binalarda sıkışık olarak kullanılan ve yangının nereden çıktığını noktasal olarak belirleme edebilen sistemlerdir.

Sistem uygulamasında bir loop üzerine EN54 normlarında 127 tane eleman bağlamlanabilmektedir. Ayrıca panel kapasitesine göre EN normları dışına çıkıldığı takdirde 200 adete kadarda eleman temassı örgülabilir.

» Çevrim hattındaki herhangi bir aletin hattan çıailelması ve yine ayrıca destelanması durumunda, panel üzerinde herhangi bir işlem halletmeye lüzumlu kalmadan zayi takım uyarkaloriın hızlı bir şekilde otomatik resetlenmesi

Bu tip yangın kazançlama sistemleri ile konvansiyonel yangın alarm sistemleri beyninde mukannen farklılıklar vardır. Sistemden sisteme çeşitleme gösterse de

Report this wiki page